Educació ambiental

Campanya de bones pràctiques ambientals per a excursionistes

Perquè la conservació del patrimoni natural també depèn de cadascú de nosaltres.

Cliqueu aquí per veure el vídeo de la Campanya.

La Unió Excursionista de Sabadell, com a entitat hereva dels cent anys d’excursionisme sabadellenc que fa poc hem celebrat, té entre les seves raons principals de ser el foment del coneixement, estimació i defensa del medi natural, tal com consta als nostres estatuts. Ens cal, per tant, donar exemple a les generacions actuals i futures dels bons hàbits i comportaments a la muntanya, i molt especialment, del respecte a la natura i tot el que s’hi relaciona.

Perquè la conservació del patrimoni natural també depèn de cadascú de nosaltres. Les actituds de respecte envers la fauna, la vegetació, l’aigua de les fonts, el paisatge… són la base d’un excursionisme arrelat al país i bel·ligerant en la salvaguarda de la seva riquesa natural.

Hem de ser conscients que la nostra acció és important per a la conservació dels nostres boscos i muntanyes. Per això us animem a seguir aquestes bones pràctiques sempre que aneu d’excursió.

A més, i dintre de la seva simplicitat, hem volgut anar més enllà d’oferir un seguit de consells i recomanacions, tot proposant actituds i maneres de fer que ajuden a avançar no sols pel camí del respecte al medi sinó de la sostenibilitat ecològica

Els excursionistes vivim la natura. Qui aprèn a conèixer la natura, la respecta i l’estima. I qui l’estima, la defensa!  

Descarregar el fulletó

Aquesta guia i el vídeo es distribueix a les escoles, grups d'esplai i centres excursionistes que ho sol·licitin. Podeu demanar-nos-la per correu electrònic.

Comparteix: