La Teresa Galbany ens ha deixat

Adéu a una gran excursionista i amant de la natura


 

La matinada del passat dimarts 27 de desembre moria al Taulí la Teresa Galbany, companya de la Secció Natura molt estimada. Podeu veure aquí el vídeo d'homenatge que vam preparar per al seu comiat.

Cor d'or i cabell d'argent, activa i vital, sempre disposada a donar un cop de mà, ha estat implicada durant dècades amb la Secció Natura i era molt coneguda i estimada de tothom. Als seus 88 anys mantenia una activitat envejable, tant excursionista com cultural i d'activisme en defensa del nostre país i de la pau.

Mestra vocacional i entusiasta coneixedora de la natura, era una gran excursionista, sempre fent pinya amb la UES i l'excursionisme sabadellenc des de jove, ja que provenia de l'antic Terra i Mar, on havia practicat l'escalada i l'alpinisme. Participava en l'activitat de moltes seccions de l'entitat i col·laborava en tots els grans esdeveniments.

En aquest altre enllaç hi ha l'audiovisual complet que quan va fer 80 anys li va dedicar la Secció Natura, en l'afectuós acte d'homenatge a la UES, realitzat per la nostra companya Fina Martín.

La Teresa era tota una referent excursionista i humana, i la trobarem molt a faltar.

Gràcies, Teresa, per tantes hores compartides, per la teva amistat i la teva dolça companyonia.

Que en pau reposis!

Teresa Galbany

Comparteix: