Jornada de Consum Alimentari Km Zero. La ciutadania decideix
Taller de cuines solars a càrrec de la Secció Natura, al passeig de la Plaça Major
10h-14h Fira amb la participació de:
Can Bros
Opcions
Masia la Muntada i Cooperativa l'Olivera
El Rodal
El Teixit de la Terra
Super-Coopera
Valero
La Microcerveseria
Horta Can Manent
11h-13h Conferències (a la carpa gran):
• Transició alimentària. Josep Tuson. Membre de l’ERA Espai de Recursos Agroecològics. Autor de l’estudi: “La sobirania alimentària és possible a Catalunya”
• Productors, distribuïdors, transformadors i consumidors. Superar la pressió de les grans empreses alimentàries i de distribució. Júlia Nogué. Cooperativa Quèviure
• El paper dels consumidors: els obstacles al consum de proximitat i com superar-los. Laia Tresserra. Cooperativa Opcions.
• Què es fa des de Sabadell per a la sobirania alimentària? Pere Muñoz. Servei de Sostenibilitat Ajuntament de Sabadell
• Reptes en la distribució del producte de proximitat. Projecte Unió de Pagesos i Ajuntament de Barcelona. Carles Mencos, responsable de política de qualitat alimentària d'Unió de Pagesos
13h-14h Torn obert de paraula
Tallers:
11h-14h
• Com fem pa? Valero
• Cuines solars. Secció Natura de la UES
• Mapa col·laboratiu de consum conscient. Teler Cooperatiu
12h-13h
• La indústria alimentària fa trampes? Montse Artès. Servei de Salut. Ajuntament de Sabadell
• Tast de vins 5 quarteres amb la Colla de Sabadell. Adrià Garriga. Masia la Muntada
13h-14h
• Aprofitament d'aliments. Super-Coopera
• Taps i Bestiari de Pere Quart (infantil). Adrià Garriga. Masia la Muntada