Quart Cinturó

Calendaris 2013 de la Campanya contra el 4C

Ja són a la venda els calendaris 2013 de la Campanya contra el 4t Cinturó

Com ja és tradicional per aquesta època, s'ha posat a la venda el calendari 2013 de la Campanya Contra el Quart Cinturó.Col·laboreu econòmicament amb la Campanya comprant aquest reivindicatiu calendari de sobretaula! Recordeu que la compra del calendari permet difondre i finançar algunes de les accions administratives i judicials de la Campanya Contra el Quart Cinturó.


Podeu adquirir-ne a la secretaria de la UES (c/ Salut, 14-16) al preu de 2 euros.


LES 7 JOIES DEL VALLÈS


Enguany el tema del calendari torna a fer referència a "Les 7 joies del Vallès" per conscienciar de la necessitat de preservar els "parcs" de la plana del Vallès, la major part afectats per l'amenaça del Quart Cinturó. De ponent a llevant, aquests espais agroforestals són:  1. La Serra de Galliners

  2. Sant Julià (amb Can Deu)

  3. Togores (amb Santiga)

  4. Torre Marimón (amb Palaudàries)

  5. Gallecs

  6. Santa Justa (amb el pla del Tenes)

  7. Marata (amb Llerona).


Naturalment hi ha més indrets d'interès agrícola i forestal a la plana vallesana, dignes de tota preservació. Des de la Campanya, però, s'ha volgut concentrar en 7 espais emblemàtics, amb diferents nivells de reconeixement i protecció, la necessitat de fer-ne conèixer el valor i la importància com a conjunt, a fi que els vallesans lluitem alhora per salvar-los en la seva totalitat.

 


LA CAMPANYA CONTRA EL QUART CINTURÓLa Campanya Contra el Quart Cinturó agrupa les entitats i les persones que ens oposem a la seva construcció. Tot el que hem fet durant aquests anys s'ha adreçat a convèncer de la necessitat d'esmenar l'actual model de transport per dirigir-lo cap a un desenvolupament sostenible.


Amb la compra d'aquest calendari ens ajudes a lluitar contra aquest funest projecte. Defensem els conreus, torrents, boscos i rius, refugis de natura que formen el paisatge i la identitat dels postres pobles i de les postres comarques. Uns paratges que, si no ho impedim, seran destruïts.


NO AL QUART CINTURÓ!


Integren la Campanya més de 250 entitats. La UES en forma part des que es va constituir, l'any 1994.


Més informació a la web de la Campanya Contra el Quart Cinturó:


 

Comparteix: