Agenda
Conferències, xerrades

Presentació del llibre "Els ocells del Parc Catalunya"

El privilegi de compartir la vida urbana amb centenars d’ocells

Dijous 29 febrer 2024 / 19:30h
LLoc
Sala d'actes de la UES
Hora
19.30h

Acte de presentació del llibre "Els ocells del Parc Catalunya de Sabadell", de Josep Lluís Cortés Montesinos, una obra que repassa setze anys d'ornitologia urbana

  • Un treball rigorós, i alhora divulgatiu i entenedor, sobre els ocells del nostre entorn més proper, elaborat per l’ornitòleg sabadellenc Josep Lluís Cortés.
  • Un llibre que permet descobrir la diversitat i la quantitat d’ocells que troben refugi en un parc urbà, i com això canvia al llarg del temps.
  • Recomanat per l'Institut Català d'Ornitologia.
     

Es tracta d'un llibre adreçat a tota mena de públic. Amb aquesta obra, el Parc Catalunya ens recorda que formem part d’una natura a la qual sovint girem l’esquena. N’hi ha prou amb fer-hi una passejada, seguint l’itinerari proposat al llibre, per omplir els sentits amb els sons, els colors i els moviments d’un bon nombre d’ocells.

Com diu en el pròleg Sergi Herrando, director científic de l’Institut Català d’Ornitologia: “... trobareu mil i una històries en aquesta obra ingent, resultat del treball sistemàtic del Josep Lluís Cortés i de les persones que li han fet costat. Llegiu-la i animeu-vos a comprendre i estimar, encara més, el petit tros de natura que teniu a prop.

I el dissabte 2 de març sortida matinal al Parc Catalunya guiats per l'autor. Per més detalls i inscripcions cliqueu aquí.

També podeu veure una entrevista amb l'autor sobre el seu llibre clicant aquí.

 

 

Comparteix: