Agenda
Manifestacions i mobilitzacions

14ª Festa de l'Arbre de la UES

Al Parc Agrari de Sabadell

Diumenge 20 de febrer del 2022 / Matí

ARRELA'T AL RODAL!

PRESENTACIÓ

La Festa de l'Arbre de la UES, sorgida arran de les reeixides plantades del centenari de l'excursionisme sabadellenc, vol ser una ocasió anual perquè els sabadellencs celebrem el nostre compromís amb la defensa de la natura i del rodal de la nostra ciutat.

Amb aquesta plantada al Parc Agrari de Sabadell, parc que és tota una aposta amb visió de futur per preservar amb eficàcia els espais agrícoles i naturals del rodal, posem el nostre gra de sorra d’una manera festiva i ben positiva a les amenaces del creixement sense fre, el Quart Cinturó, el canvi climàtic.

Defensem el nostre futur! Participem-hi!

PROGRAMA

10.30h

Recepció i inici de la plantada
Tall de coca i xocolatada ecològica             
Batucada amb el grup Arrítmia

11.45h

Animació Music clown amb SabaCirc
Jocs i gimcana.
Demostració de cuines solars.

12.30h

Lliurament de records de la plantada
Sorteig de premis.

12.45h

Fi de festa

 

NOTES D'ORGANITZACIÓ

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Inscripcions el mateix dia al punt de recepció del Parc Agrari

Es recomana portar guants i roba i calçat adequats.

Horari: 10.30h – 13.30h.

Lloc: Parc Agrari de Sabadell (esplanada del sot de Vallcorba).

Punt de trobada i informació:

  • ■ Entrada a la finca del Parc Agrari per l'est, venint pel costat del Parc de Can Gambús i creuant el pont que travessa la ronda Oest (vegeu plànol) i seguint la senyalització de la Festa de l'Arbre.
  • ■ Coordenades: 41°32'44.10"N  /  2° 4'47.73"E (o introduïu al cercador Google aquest codi: G3XF+2VP
  • ■ Accés amb transport públic i a peu. Autobús urbà línia F4. Aquesta línia té diferents parades al barri dels Merinals que són adequades. Aquesta línia té diferents parades al barri dels Merinals que són adequades. També línia autobús C5-Sabadell-Terrassa (parada ctra.Terrassa/Nou)
  • ■ Accés amb vehicle particular. Accés des de la carretera de Terrassa, cap a la ronda Jean Monet (que és la continuació cap al sud de la ronda d’Europa).
  • ■ Aparcaments: Voltants de la Capella del Parc de Can Gambús. I carrers del Regne Unit i ronda Jean Monnet. Coordenades: G3WH+7XC

 

Organització:

Secció Natura de la UES

Esplai La Ganyota. UES

Amb la col·laboració de la Regidoria de Transició Energètica de l'Ajuntament de Sabadell.

 

EL PARC AGRARI DE SABADELL

La nostra ciutat compta des del 2005 amb un Parc Agrari que té com a finalitat garantir el manteniment de l’agricultura, de manera que sigui productiva i viable econòmicament, a més de fer possible la preservació d’un paisatge de gran qualitat, amb camps i boscos que tenen importants funcions socials, patrimonials i culturals.

El Parc Agrari de Sabadell té prop de 550 hectàrees de superfície, de les quals 42 són municipals. Està integrat a la Via Verda, el corredor verd que comunica Sant Llorenç del Munt i la serra de l'Obac amb Collserola. Entre les activitats que actualment ja s'hi duen a terme hi ha el foment de productes autòctons, com el vi ecològic Arraoona, l'assessorament als professionals del sector, les activitats pedagògiques i la divulgació de les activitats agrícoles.

La Secció Natura de la UES, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, hi duu a terme itineraris pedagògics per a escolars. 

Comparteix: