Agenda
Cafés científics

Gestió i conservació de la biodiversitat al Parc Catalunya

El Cafè Científic del mes d'octubre

Dimarts 26 d'octubre del 2021
A càrrec de
Gerard Codina
LLoc
Unió Excursionista de Sabadell
Hora
19 h
Organitza
ADENC

Cada vegada és fa més clar que a les ciutats els parcs i zones verdes són essencials per millora la qualitat de vida de la seva població. Però com gestionar aquests espais per potenciar-ne la biodiversitat i fer-los més sostenibles? Al Parc Catalunya de Sabadell s’ha fer un estudi i una proposta de gestió per tal de millorar-lo des del punt de vista ecològic.

Xerrada a càrrec de Gerard Codina, membre de l’ADENC.

Des del setembre hem retornat al format presencial dels Cafès Científics, que tenen lloc a la sala d'actes de la UES. Cal dur mascareta.

El Cafè també es podrà seguir telemàticament clicant aquest enllaç:

https://meet.jit.si/CafesCientificsSBD2021Les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 del vespre, a la sala d'actes de la Unió Excursionista de Sabadell (c/ Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes (la consumició va a càrrec de cadascú).


De l'organització se n'encarreguen 8 entitats sabadellenques:

  • Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (filial del Vallès Occidental)
  • ADENC
  • Agrupació Astronòmica Sabadell
  • Associació La Ruda
  • Corporació Sanitària Parc Taulí
  • Fundació Bosch i Cardellach
  • Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
  • Unió Excursionista de Sabadell (Secció Natura)
     


‘Cafès Científics. Sabadell, 2021'

Amb la 9ª edició dels ‘Cafès Científics. Sabadell, 2021’, es consoliden com a punt de trobada entre la ciència i la ciutadania en un format lúdic.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l'objectiu de parlar de ciència fora de l'entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s'han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Aquest cicle permet als assistents parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics amb un expert de referència. Tenen lloc al bar del local de la UES (c/ Salut, 14-16, Sabadell), de febrer a novembre, un dimarts al mes, a les 7 del vespre.


 

Comparteix: